Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja – Frequently asked questions:

1.)   Komu je namenjena spletna stran stecaj.info?

Spletni portal je namenjen fizičnim osebam, podjetjem, bankam in drugim gospodarskim subjektom, kateri so prisiljene v okviru svojega poslovanja sproti in pogosto spremljati finančno stanje ter objave v postopkih insolventnosti, ki so povezane z njihovimi poslovnimi partnerji.

2.)   Kdo lahko dobi geslo za prijavo v sistem in koliko to stane?

Vsak lahko dobi uporabniško ime in geslo za prijavo v sistem. Za uporabniško ime lahko zaprosite na emailu: info@stecaj.info. Ponujamo več paketov:

Paket 100 – do vključno 100 opazovancev : 15 € + DDV na mesec.

Paket 500 – do vključno 500 opazovancev : 30 € + DDV na mesec.

Paket 1000 – do vključno 1000 opazovancev  in več: kontaktirajte nas

3.)   Kako deluje spletna stran?

Z uporabniškim imenom in geslom, ki ga dobite na strani se prijavite na povezavi: Prijava v sistem.
Kliknite na zavihek: “Dodaj podjetje”. Tu pa vnesete “ime skupine”, ki je namenjeno samo za vašo lastno evidenco grupiranja skupin podjetij, ki jih želite preverjati. Izberite kakšna obvestila želite prejemati in na koliko časa želite, da so podjetja preverjena (obvestila dobite samo takrat, ko se zgodi kaj novega pri izbranem podjetju).

Podjetje, ki ga želite preverjati vnesete tako, da v okence vnesete matično številko in kliknite na gumb “Dodaj”. Ta postopek ponovite za vsa podjetja in ne pozabite klikniti vsakič na gumb “Dodaj”. Na koncu pa kliknite še na gumb “Shrani”.

Sedaj lahko v zavihku “Vnešena podjetja” vidite katera podjetja ste vnesli. Le-te pa lahko tukaj popravite, zbrišete ali dodate z gumbom “Spremeni”.

4.)   Kakšni so pogoji uporabe spletne strani?

Več o pogojih uporabe spletne strani Stecaj.info lahko preberete na povezavi Pogoji uporabe.

5.)   Kako lahko pridem v kontakt z lastniki spletne strani Stecaj.info?

V primeru, da imate dodatna vprašanja o spletni strani Stecaj.info oziroma imate pripombo na delovanje mogoče potrebujete samo pomoč pri uporabi, za vse te informacije smo dosegljivi za vas. Informacije o kontaktih najdete na povezavi: Kontakt